BİLİM TIRI AKŞEHİR'DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Konya Bilim Merkezi tarafından, taşradaki öğrencilerde bilim merakını uyandırmak amacıyla kurulan Bilim Tırı, Akşehir Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde öğrenciler ve veliler tarafından ziyaret edildi.


BİLİM TIRI AKŞEHİR'DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

“Telafide Ben de Varım” etkinlikleri kapsamında, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi tarafından planlama yapılarak gelen Bilim Tırı, Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde öğrenci ve velilerin ziyaretine açıldı.
Birbirinden eğlenceli ve düşündürücü bilim gösterileri ile öğrencilere bilimin eğlenceli yüzünü aktaran Bilim Tırı, Görsel, eğitsel ve bilimsel sergi alanları ile öğrencilerin bilime olan merakının artmasını sağlıyor.İnsan vücudunu anlatan anatomik modeller, gezegenler ve dünyamız, Dinazor TRex, aynalı el becerisi ile piramit yapboz gibi birbirinden eğlenceli materyallerle hem eğlendiriyor hem öğretiyor. 
HABER / MEHMET İNCE