Akyörder Başkanı Mehmet Yaşar Örs ve Yönetim Kurulu Akşehir Lisesispor salonunda antrenmanlarını sürdüren Paralimpik voleybol takımının çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretinde sporcularla bir süre sohbet ederek her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunun asla unutulmaması gerektiğini ifade edenbaşkan Örs : “Hayata sımsıkı sarılan ve hedeflerine doğru yılmadan büyük bir azimle yürüyen Paralimpik voleybol takımı sporcularının yaşama sevinci ve mücadelesinin toplumun her kesimine örnek olması gerekir. Sporda engelleri kaldıran ve Akşehir de bir ilke imza atan, birçok il takımı bulunmamasına rağmen, şehrimizi temsil eden oyuncularımıza ve antrenörümüze başarılardiliyorum. Sizler birer incisiniz sonunu kadar maddi manevi her zaman arkanızdayız ’dedi.
Kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duydukları mutluluğu ifade eden AntrenörErhan İşçi ve sporcular da kendileriyle birlikte voleybol oynayarak mutluluklarına ortakoldukları için AkyörderYönetimine teşekkür ettiler.
HABER / MEHMET İNCE
AKYÖRDER ’DEN ANLAMLI ZİYARET
Akyörder Yönetimi, Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü Voleybol Takımını ziyaret ederek sporcularla birlikte voleybol oynadı.
