KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Tütün mamulleri kaçakçılığıyla mücadele kapsamında belirlenen adrese operasyon düzenleyen Asayiş Büro Amirliği ekipleri Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde belirledikleri adreslerde eş zamanlı arama yaptı.

04 Mayıs 2023 - 12:52

Akşehir Emniyet müdürlüğü  vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışıyor. Nesli tükenmek üzere olan bitkilerden insan sağlığını tehlikeye atan alkol, tütün kaçakçılarına kadar her türlü suçla mücadele ediyorlar. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Meydan Mahallesinde bulunan işyerinde kaçak tütün ve dolma sigara olduğu yönünde yapılan bir ihbarı değerlendirdi.
Devletin vergi kaybını önlemek ve tütün mamulleri kaçakçılığıyla mücadele kapsamında belirlenen adrese operasyon düzenleyen Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile adresini belirledikleri işyerinde arama yaptı.
Yapılan aramalarda 10 kilogram kıyılmış tütün ile 11.580 adet doldurulmuş tek dal sigara ele geçirildi. Aramada ele geçirilen malzemelere Asayiş Büro Amirliği ekiplerince el konulurken kaçak malzemelerle birlikte yakalanan A.N.A. isimli şüpheli gözaltına alındı.
Asayiş Büro Amirliğine getirilen A.N.A. isimli şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
HABER / MEHMET İNCE 

Bu haber 608 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNDEN BAŞKAN AKKAYA’YA ZİYARET..
DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNDEN BAŞKAN AKKAYA’YA ZİYARET..
BAŞKAN AKKAYA'DAN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN AKKAYA'DAN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI