Sabah Namazından önce Fatih Sultan Mehmet Camii İmam-Hatibi Osman ATİK Fetih Süresi okudu.️Sabah Namazını İmam-Hatip Mehmet BABÜR kıldırdı.
Tesbihatı Oba Camii Müezzin-Kayyımı Hasan Basri ÇEVİK yaptı. ️İlçe Müftüsü Ahmet MÜJDECİ; Üç aylara girmek üzere olduğumuzu, üç aylarım rahmet, bereket ve mağfiret ayları olduğunu, Hz. Peygamber Aleyhisselam’ın bu aylarda daha çok nafile ibadet yaptığını, daha çok istiğfar ettiğini, daha çok iyilik yaparak mü’minlere örnek olduğunu ifade etti.
Günahlardan arınmak üzere istiğfar etmenin bereket kaynağı olduğunu vurgulayan İlçe Müftümüz yağmur ve kar beklediğimiz şu günlerde Allah’a dua ve istiğfar ederek üç ayları değerlendirmemiz gerektiğini ifade etti. İlçe Müftümüz sabahın ilk saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Camisini dolduran cemaatimizi tebrik ederek hayırseverlerimize ve görevlilerimize teşekkür etti.
Fatih Sultan Mehmet Müezzin-Kayyımı Yunus Emre AKTAŞ Aşr-ı Şerif okudu.
DUA'yı İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Sayın Abdullah GÜLER hocamız yaptı.
Programdan sonra hayırsever vatandaşlar tarafından ikram yapıldı.
HABER / MEHMET İNCE
YORUMLAR