YUNAK İLÇE EMNİYETİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YUNAK İLÇE EMNİYETİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Yunak’ta uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen, bir tanesi 6 yıldır bulunduğu cezaevinden izinli çıkan 3 kişi polisin sıkı takibi sonucunda kıskıvrak yakalandı.

04 Nisan 2021 - 23:34

Yunak ilçe merkezi ve Mahallelerinde uyuşturucu madde ile mücadele aralıksız devam ederken, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri 2 ay boyunca yaptıkları titiz çalışma sonucunda 3 kişi tespit edildi. 
Tespit edilen şahıslar ve bağlantıları ile ilgili olarak operasyon için düğmeye basıldı. 
Geçtiğimiz gün yapılan operasyonlarda birbiri ile irtibatı olan M.K ve R.D. kıskıvrak yakayı ele verdi. Şahısların üzerinde yapılan aramada  8 gram esrar, 3 ecstasy hap, 1 gram eroin, 1 gram metamfetamin 1 LCD kimyasal madde ele geçirildi.Ayrıca şüphelilerin evlerinde yapılan eşzamanlı aramada ise 24 gram kubar esrar, 3 kırmızı reçeteli uyuşturucu hap, 2 gram yaprak esrar, 1 poşet içerisinde 10 Hint kenevir tohumu yakalandı. Şüpheli S.U.'nun uyuşturucudan 6 yıldır cezaevinde yattığı ve izinli çıktığı öğrenildi. Operasyonda M.K. ve S.U. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
HABER MERKEZİ 

Bu haber 2451 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
UZMAN ÇAVUŞ KÜÇÜKKİLCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
UZMAN ÇAVUŞ KÜÇÜKKİLCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
AKŞEHİR’DE GÜNLÜK 2 BİN 250 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ
AKŞEHİR’DE GÜNLÜK 2 BİN 250 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ